Prejmer Circuit: Cupa Unior, etapa a 5-a din CN Autoslalom

Circuitul Prejmer este gazda celei de a 5-a etape din cadrul Campionatului National de Autoslalom 2013

Etapa se desfasoara in perioada 10 – 11 august 2013 si este organizata de Willi Motorsport si Amckart Racing Team cu sprijinul FRAS. Azi, 10 august, au avut loc antrenamentele libere.  Apetitul pilotilor pentru acest gen de competitie a fost proportional cu temperatura ridicata din atmosfera.

Dupa antrenamentele de azi urmeaza ziua competitionala. Duminica 11 august, dupa antrenamnete si warm up se va desfasura concursul celei de a 5-a etape din cadrul Campionatului National de Autoslalom 2013.

Competitia include 7 clase, 4 clase in functie de capacitatea cilindrica a motorului, clasa integrale (autoturisme cu tractiune integrala), clasa juniori pentru tinerii pana la 18 ani si clasa Open pentru autoturisme modificate.

Intrarea la aceasta competitie este libera. Desi initial  concursul a fost anuntat pentru ora 13.00, noi va recomandam sa fiti pregatiti pentru orele 11.00, in cazul in care doriti sa urmariti doar aceasta sectiune.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

Pana la ora startului va invitam sa intrati in atmosfera acestei competitii. Drum bun si numai bine.

10-08-2013