Lansarea noului catalog industrial CNS 2018-2020

Firma Unior Tepid va participa la a XVI-a editie a Salonului Auto Bucuresti cu scopul de a profita de oportunitatea lansarii noului catalog industrial CNS 2018-2020, catalog ce va fi lansat si in cadrul Targului Tehnic Bucuresti. Pe langa aceasta, Unior Tepid beneficiaza si de oportunitatea de a prefata evenimentul aniversar ”100 de ani de Unior”.

Catalogul CNS 2018-2020 are o destinatie industriala (produsele din catalog fiind concepute pentru consum in regim intens) si se axeaza pe impletirea brandurilor generaliste cu cele atent selectionate, prezentand mai multe branduri noi, branduri ce vor sta la dispozitia partenerilor, atat prin oferta existenta in catalog cat si prin cele peste 400.000 de repere ce vor fi disponibile la cerere.

Unior Tepid se poate lauda cu cea mai buna calitate a produselor folosite in regim industrial dar si cu cel mai mic pret posibil pentru toate produsele. In plus, produsele catalogului industrial CNS au o valabilitate de 25 de luni si pun accent pe respectarea normelor de securitate a muncii, pe trasabilitatea sculelor, pe garantii, fiabilitate, pe durata de viata, confort, anduranta, etc.

Spre deosebire de alte cataloage, castetele tehnice ale fiecarui produs din cadrul catalogului CNS 2018-2020 sunt concepute intr-un mod unitar si asumat pentru a facilita cautarea anumitor specificatii.

Caracterul generalist al catalogului este pastrat cu ajutorul a 5 grupe mari de uneltar, respectiv, scule de mana, scule aschietoare si port-scule, scule pentru industria lemnului, scule electrice, pneumatice, hidraulice, electro-hidraulice, scule si instrumente de masura si control - in cadrul grupelor existand insa si scule speciale, raspunzand nevoilor nisate, pentru utilizarea in domenii strict reglementate (scule electroizolante pentru lucrul sub tensiune la 1000V, scule antiexplozie, s.a.), pentru lucrul la inaltime, pentru instalatii, pentru electronisti, service biciclete, s.a.

In acest an, in cadrul Salonului Auto Bucuresti, Unior Tepid detine un stand de aproximativ 40 mp iar in paralel cu acest eveniment, pentru 3 zile, la evenimentul numit Targul Tehnic Bucuresti, compania mai are un stand de aproximativ 170 mp, deoarece in cadrul acestui targ se vizeaza coordonata generalista a firmei Unior Tepid, motiv pentru care prezenta echipei este bine pregatita si dedicata distribuitorilor de scule din toate domeniile din industrie(transport, industria de prelucrare a lemnului, mecanica fina, utilitati, metalurgie etc)

Compania Unior Tepid a fost infiintata in anul 2000 si inca de atunci se poate lauda cu o gama larga de produse pentru care este distribuitor exclusiv. In prezent, peste 50 de branduri sunt reprezentate in Romania de catre Unior Tepid iar printre acestea se numara si Diager, Tivoly, Pilana, Stayer, Wilpu, Eklind, Port-Bag, Metalurgica Minotti, Ozat etc.

05-10-2018