CUPA Unior 2014 = Etapa a 2-a a Campionatului National de Autoslalom

Unior-Tepid se implica din nou in sporturile auto, pe linia deja devenita traditie.

In acest an, Cupa Unior va fi organizata intre 17-18 mai pe circuitul Amckart Bucuresti, contand ca etapa a 2-a a Campionatului National de Autoslalom 2014.

Dupa ce, in primii doi ani, evenimentul a avut loc la Bucuresti si Prejmer, in 2014 se va intoarce din nou in capitala , unde va aduna la start peste 60 de piloti din intreaga tara.

Accesul la competitie este deschis atat pilotilor profesionisti, cat si amatorilor, fiind acceptate 6 clase de automobile, inclusiv una pentru junior. Sambata 17 mai vor avea loc inscrierile si verificarile urmand ca a doua zi (18 mai 2014), sa se desfasoare calificarile.

In cadrul Cupei Unior de anul trecut, pe circuitul de la Prejmer la Open s-a impus pilotul Radu Fenyo cu o masina deosebita: Casper - Radical Clubsport, primul model al firmei din Peterborough, construit folosind un motor de Kawasaki ZZR1100 montat pe un sasiu tubular cu o caroserie descoperita din fibra de sticla.

In calitate de sponsor principal al concursului, Unior-Tepid va incerca sa mentina si anul acesta nivelul ridicat al evenimentului dar si sa anime spectacolul sportiv cu surprize adiacente acestei discipline.

Statutul de partener principal al Cupei Dacia 2014 si implicarea constanta in evenimente sportive, precum Cupa Unior din 17-18 Mai 2014, au scopul de a promova sportul , competitia corecta si tinerele talente .

05-05-2014