UNIOR TEPID si CUPA DACIA, o colaborare de succes

Sustinator al sportului in general si al celui  pe roti in mod special , in acest an, Unior Tepid a decis sa-si concentreze suportul pe sportul auto romanesc prin 3 paliere care se unifica intr-o singura imagine : 

•Cupa Dacia - competitie auto monomarca  DACIA al carui sponsor principal este;

•Sustinerea deplina a echipajul Dragan-Bradateanu , cu  automobilul de concurs DACIA Logan;

•si, Clubul Duster 4x4 Everyone - club ce are ca activitate principala participarea la competitiile de tip off-road.

 

Un prim resort este SPORTUL, aceasta disciplina care are atat de multe similaritudini cu business-ul - rigoare, reguli, sanctiuni  dar si  rolul fundamental al beneficiarului. De altfel, Unior-Tepid este promotorul sloganului “Fair -Play, Fair-Business”, care exprima cel mai bine modul de actiune in care crede. In plus, iubitorii sportului, pretuiesc viata.

Si in al doilea rand ca semn de respect pentru mesterii romani ce-si pun experienta in valoare de ani de zile, alaturi de know-how si efort investitional constant,  incercand sa mentina traditia de faurire a autoturismului , sa o dezvolte si chiar sa o desavarseasca.

Firma brasoveana este binecunoscuta ca fiind lidera a pietei de distributie a sculelor de mana industriale in general si pentru profesionisti in special, detinand la ora actuala cea mai importanta cota de piata dintre toti operatorii de profil din Romania. 

 

Intrând în cel de-al nouălea an de prezență în Campionatul Național de Raliuri al României, Cupa Dacia este una dintre cele mai longevive competiţii monomarcă din Europa, prin prisma modelului pe care se concurează.

Anul competitional 2015 aduce in plus, ca principală noutate, tranziția spre modelul Dacia Sandero cu motorizarea 0.9 TCe, model ce respectă noile tendințe de downsizing fiind totodată mai actual, mai dinamic și mai atractiv din punct de vedere al imaginii.

    

Autoturismul realizat sub brand romanesc, Sandero 0.9 TCe a fost lansat în cadrul Salonului Auto Moto, din luna aprilie a anului in curs, in Piața Constituției din București. Dacia Sandero Cup va debuta oficial începând cu a treia etapă Delta Rally, urmând ca pe parcursul sezonului atât modelul Logan cât și Sandero să puncteze împreună în același clasament.

Din cele 9 etape din CNRD ale anului 2015 (cu 2 mai multe decat in 2014), Cupa Dacia mai are de parcurs 7: Raliul Deltei (5-6 iunie),  Raliul Moldovei - Bacau (26-27 iunie),  Raliul Clujului (17-18 iulie), Raliul Sibiului (21-22 august), Raliul Iasului (11-12 septembrie), Raliul Harghitei (9-10 octombrie), Raliul Craiovei (30-31 octombrie).

Raliul Deltei, urmatoarea etapta din zilele 5-6 iunie dispune de 11 echipaje inscrise, dintre care 4 sunt debutanti la primul lor start intr-un raliu, iar dintre acestia 3 piloti sunt minori cu varsta intre 16-17 ani. In timpul celor 2 zile de recunoasteri se prevede o sesiune de teste/prezentare cu Sandero 0.9Tce , organizata pentru campionii Cupa DACIA din anii trecuti si pilotii din acest sezon.

03-06-2015