UNIOR TEPID – NOUTĂȚI, OFERTE ȘI SURPRIZE LA SIAB 2015

În perioada 1-11 Octombrie 2015, Unior Tepid este prezent la SAB Salonul Auto și Accesorii pentru a expune cele mai noi scule de mână cuprinse în cele 34 de programe pe care le distribuie în exclusivitate în România.
Pe perioada manifestării, la standul 661 din Romaero Băneasa, vizitatorii pot viziona aplicații tehnice (video, planșe, etc), demonstrații în regim de lucru, ateliere de lucru în cadrul cărora se pot realiza teste, încercări ale produselor prezentate. Totodata, aici vor fi prezentate produse și branduri noi, precum Nexus - producător german de extractoare și prese auto profesionale, documentație nouă (dinamometrie) și promoții interesante din sectorul auto.

 

Noutatea acestui an ESTE organizarea, în cadrul târgului, a unei CONFERINȚE care are drept  atracții principale lansarea site-ului CENTRUL NATIONAL DE SCULE  precum și a numărului 7 din revista Centrului Național de Scule dedicată segmentului AUTOMOTIVE DINAMOMETRIE; în plus, se vor prezenta sculele destinate depanării bicicletelor ÎN REGIM DE LUCRU.

 

Site-ul mai sus mentionat le oferă utilizatorilor posibilitatea de A-ȘI CREA PROPRIA TRUSĂ DE SCULE în funcție de necesități pornind de la toate modelele de dulapuri Unior, astfel:

•Standard EUROSTYLE (până la 9 sertare și capacitate statică de 1600kg)

•Cu închidere de securitate a sertarului, atât varianta Eurovision cât și vârful de gama Europlus (una dintre diferențe între modele fiind modul de deschidere, fie prin tragere fie prin apucare). Cele doua variante Europlus au capacitatea statica de 2000 kg fiecare.

•Varianta ECO -În cazul alegerii caruciorului de scule ECO din cadrul configuratorului, în mod automat modulele disponibile afișate vor fi doar cele pentru varianta ECO.

 

Imagini de la standul Unior Tepid la SAB 2015 puteți viziona pe pagina oficială de FACEBOOK: 

https://www.facebook.com/UniorTepid/posts/1016158288435368 

Cu o prezență de 15 ani pe piața din România, Unior Tepid este membrul fondator al Centrului Național de Scule, rețea de distribuție de scule de mână care acoperă întreg teritoriul țării, ARHITECTURA ACESTUIA DE BAZĂ fiind calitate industrială, livrare just in time, door to door și în ziua comenzii, cel mai bogat sortiment existent pe stoc.

09-10-2015