Un nou program tehnic de exceptie intrat in Romania

Unior Tepid anunta reinnoirea, pe peioada nedeterminata, a contractului de exclusivitate cu Unior Components, producatorul sarb de brose nestandardizate.

Unior components este fosta scularie a fabricii de automobile Zastava din Serbia.

Unior Slovenia si-a marit cota de participare la capitalul social al Unior Components – detinand aproximativ 92% din compania sarba - prin investitii importante in tehnica, know-how si largirea pietei. Compania slovena fiind ea insasi un beneficiar important al produselor si serviciilor oferite de Unior Components.

Domeniile carora se adreseaza Unior Components sunt, in principal, Industria de Autovehicule, Industria Aeronautica, Industria producatoare de Masini Unelte si Industria producatoare de Armament.

Cele 3 mari grupe de produse sunt:
1. Brosele – rotunde, plane, cu canale in spira, precum si brose complexe de dimensiuni mari din elemente asamblate.
2. Tratamementul termochimic – pentru piese cu gabarit de maxim 2200mm lungime si diametru de 250mm.
3. Batiuri de utilaje si alte piese constructii sudate.

Unior Hand Tools si Unior Components au cumparat Forming Tools, producator de matrite de ambutisare profile de tabla si stante cu utilizare, de asemenea, cu preponderenta in sectoarele de varf (autovehicule, aeronautica, masini unelte).

De mentionat este si faptul ca programul de masini unelte cu comanda numerica al Unior este cel mai important utilizator al acestor repere.

11-04-2012