Tivoly completează gama de burghie, filiere si tarozi a firmei Unior-Tepid

Unior-Tepid, liderul pieței de distribuție a sculelor de mana din Romania, si-a completat gama de burghie, filiere si tarozi cu produse marca Tivoly.

De aproape doua decenii, compania Unior-Tepid a răspuns constant necesităților industriale din domeniul sculelor de mana, alcătuind cel mai complet uneltar existent in prezent pe piață, in plus, cu disponibilitatea permanenta a stocurilor.

Tivoly este un grup industrial care are ca misiune proiectarea, producția si comercializarea instrumentelor de taiere, precum si a produselor si a serviciilor asociate concepute pentru o gama larga de aplicații.  Proiectant si producător de scule de taiere si accesorii pentru scule electrice si mașini-unelte, TIVOLY oferă o gama larga de produse, de la cele de bricolaj, pana la cele profesionale si industriale.

Fabricant francez cu peste 90 de ani experiență, Tivoly creează noi soluții, inovează si îmbunătățește in permanenta performantele produselor fabricate, pentru a răspunde eficient nevoilor clientelei din industria medicala, aeronautica, automobilistica, electronica si energetică.

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 80 mln.euro, prezenta pe 3 continente, 600 de angajați si 8 unități de producție, Tivoly deține platforme proprii de proiectare si execuție pentru sculele de perforare si taiere, oferindu-le utilizatorilor soluții personalizate, in funcție de aplicația la care sunt folosite.

Odată cu fuziunea prin absorbție a Fabricii de Freze Dentare si Mecanice (FFDM) din Franța, parte din strategia de dezvoltare, Tivoly s-a plasat in topul liderilor de scule electrice si așchietoare pe piața industriala si aeronautica, la nivel global, generând o cifra de afaceri anuala de peste 71 mln. euro. Gama de produse absorbita este formata din freze de taiere exterioara si de carbura, scule pneumatice si electrice, burghie elicoidale dublu-spiralate pentru implantologie, burghie dentare si alte instrumente endodontice, produse care vor ajuta la lărgirea si îmbunătățirea ofertei. 

Astfel, prin intermediul distribuitorului si importatorului unic Unior-Tepid, lider in business-ul sculelor de mana, brandul a cunoscut o expansiune rapida si pe piața românească, prin creșterea considerabila a cifrei de vânzare si a notorietății brandului, atât datorita foștilor importatori direcți cat si prin noile canale de distribuție.

Gama de produse Tivoly, inclusa in catalogul Unior-Tepid „Calitate Industriala CNS 2016 – 2018”, include o gama larga de scule așchietoare - burghie, tarozi, filiere, freze cilindrice, freze biax, alezoare, mașini si alte dispozitive de ascuțire, respectiv găurire. Dintre cele mai apreciate produse fac parte sculele din carbura metalica (HM), sculele din hotel rapid (HSS), sculele cu cobalt (HSSE/HSSEE) si cele din pulberi metalice (PM).

Alături de Unior si alte 48 de branduri de scule, Tivoly  completează gama de scule așchietoare distribuite in exclusivitate de Unior-Tepid, pe piața din Romania. Produsele brandului sunt incorporate in sinergia programelor tehnice, dezvoltata de Unior-Tepid, in premiera la nivel național.

Cu o cifra de afaceri previzionata de 12 mln. euro pentru anul in curs, Unior-Tepid, membrul fondator al Centrului National de Scule, se situează in topul distribuitorilor de scule din Romania.

29-03-2018