Oferta Unior Tepid a fost completata cu gama de prese si extractoare Nexus

Nexus-Pullers.jpgNexus este unul dintre cele mai recente programe din cele peste 50 de branduri de scule din portofoliul firmei Unior Tepid, distribuit pe baza de exclusivitate pe piata de profil din Romania si inclus in cel mai recent catalog lansat de Unior Tepid: CNS 2016 – 2018 (Cap. 21).

Inca din anul 1868, Nexus a devenit cunoscut pentru oferta variata de scule, extractoare si piese fabricate in unitati de productie nemtesti si folosite, in special, in sectorul automobilistic. Secolele de experienta in domeniu, standardele inalte de calitate industriala si varietatea claselor de precizie sunt printre principalele motive care au determinat includerea acestui program in portofoliul firmei Unior Tepid.

Desi intentia introducerii programului Nexus in oferta companiei Unior Tepid se afla intr-un plan indepartat, oportunitatea a aparut atunci cand Norbert Jordan, actionar principal la Heidenpeter (program distribuit exclusiv de Unior Tepid in Romania), a preluat si programul Nexus. Vazand oportunitatile pietei si fiind convins ca doar un distribuitor puternic le poate exploata corespunzator, acesta s-a grabit sa ii ofere firmei Unior Tepid exclusivitate si pentru acest program, asigurandu-i cei mai buni termeni de colaborare.

Spiritul inovativ, orientarea spre client, aplicatiile moderne si actualizarea stocurilor in cel mai scurt timp sunt factorii constituitori principali ai temeliei succesului, atat in cazul brandului Nexus, cat si in cazul firmei Unior Tepid, colaborarea dintre cele doua companii fiind datorata si acestor principii de business comune.

Produsele fabricate sub marca Nexus se prezinta intr-o gama suficient de larga pentru acoperirea tuturor nevoilor, de la modelele clasice, pana la cele mai moderne: ciocan de recul, utilizat pentru extragerea rulmentilor de mici dimensiuni, seturi de prese potrivite pentru diverse dimensiuni, prese potrivite pentru rulmentii de la cutiile de viteze, prese cu doua brate care pot fi folosite cu un surub cu actionare hidraulica pentru marirea fortei de impingere, prese cu trei brate potrivite pentru rulmentii crapati, prese cu brate foarte subtiri potrivite spatiilor inguste, prese specializate cu dispozitiv de fixare a bratelor care previne desfacerea bratelor si impiedica destabilizarea presei in rulment, etc.

Alaturi de USH, Wekador, Irega si alte 8 programe, Nexus se numara printre cele mai recente alegeri ale firmei Unior Tepid, pentru acoperirea si completarea nevoilor de pe piata romaneasca de extractoare si prese auto profesionale, atat mecanice cat si hidraulice de largi dimensiuni, cu un complex variat de functii si stiluri.

Produsele din gama brandului Nexus pot fi vazute si testate, in cadrul demonstratiilor in regim de lucru pregatite de Unior Tepid, si la Targul SAB & Accesorii 2016, aflat in plina desfasurare (20-30 oct 2016), la Romaero Baneasa, hala H 106, stand 661.

Compania Unior Tepid este lider in distributia sculelor de mana pe piata din Romania si membru fondator al Centrului National de Scule, avand un portofoliu impresionant de produse, care reuneste scule pentru cele mai inalte exigente industriale, de la peste 50 de branduri renumite la nivel global.

25-10-2016