10 ani de scule serioase

Pe 13 iulie 2010 Unior Tepid, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de scule de mână profesionale de pe piaţa românească, aniversează 10 ani de activitate.

Pentru a sublinia acest eveniment, compania a lansat catalogul de preţuri pentru sezonul 2010 - 20 11 într-un nou format, care cuprinde toate programele, structurate pe branduri. Catalogul adună sub denumirea deja cunoscută, CENTRUL NAŢIONAL DE SCULE, peste 15 branduri pe care Unior Tepid le distribuie exclusiv în România.

Din dorinta de oferi permanent o gama cat mai completa, produselelor existente in catalog li s-au adaugat ulterior 5 noi brand-uri cu distributie exclusiva. Catalogul este un instrument de lucru util în relaţia partenerilor Unior Tepid cu clienţii pe care îi au, pentru că permite accesul rapid la o informaţie diversă şi exactă. 

Compania se dedică mai multor programe de scule de mână profesionale si programe complementare: UNIOR – program generalist de scule de mana, KOCH – BOHRER program complet de burghie, METALLURGICA MINOTTI producator de scule antiexplozie; HEIDENPETER program de poansoane cu adresabilitate industriala; COMPASS gama completa de biti standard, proprii si sub licenta; PORT – BAG program de cutii si organizatoare din plastic; SNAP – ON SUA producătorul numarul 1 în materie de scule de mână care deţine la acest moment nu mai puţin de 130 de fabrici răspândite în toată lumea; SIBA producator de scule si unelte de mana, cu predilectie pentru zona constructiei; ISKRA VARENJE producator de aparate de sudura; PILANA scule de debitat metale; BIPICO program complet de panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue de dimensiuni standard si solicitate de client; EKLIND SUA nr. 1 mondial in productia de chei locas hexagonal in mm si inch; BOA program de scule speciale, protejate, de conceptie proprie; FRIEDRICH scule si echipamente de protectie la 1000 V, conform IEC 60900:2004; KUDOS SUA - program de clesti hidraulici; ISO STAINLESS. 

Ultimele 5 programe adaugate portofoliului de furnizori sunt HEPCO & BECKER program de genti; STRUC program generalist; KAPPA program generalist; SUMBITEC program de ciocane; STAYER program de scule electrice.

O parte importantă o reprezintă dezvoltarea unei game profesionale, foarte largi, de unelte, special proiectate pentru repararea automobilelor, dedicate în principal unităţilor service specializate.

Număr foarte mare de repere, produse aflate pe stoc şi livrarea imediată sunt principalele avantaje pe care Unior Tepid le oferă partenerilor săi.

13-07-2010